søndag 31. juli 2011

Jeg ble brått så lei av potetsalat til grillmat. Så derfor tenkte jeg. Hmm. Kanskje jeg skal prøve å grille poteter. Og som tenkt så gjort.

Til to personer brukte jeg.
To poteter.
Som jeg vasket veldig godt

Skjær potetene i skiver
På folien la jeg tre små smørklatter


Så la jeg på en seng av Creme Fraiche.
I og med at jeg bruker Creme Fraiche til dressing så var denne
blandet med en pose Knorr sin greske dressing mix.
De små grønne posene.
Grunnen til at jeg bruker Creme Fraiche og IKKE rømme
er at jeg synes rømmen blir så knudrete.
Creme fraichen smelter så fint og det blir en fin "saus" av den.
Ikke noe tykk saus, men kjempegod alikevel

Her ligger potetene på smørfreiche dengen

Krydret potetene med.
Sitronpepper og litt salt.
Men vær litt forsiktig med saltet
FOR
det er også salt i sitronpepperen
På toppen la jeg purre.
Denne gangen pkket jeg potetene inn

kunne de ligge
der og kose seg ca en time før jeg la dem på grillen

Steketiden vil nok variere.
FORDI
Det kommer an på potetene.
Disse grillpotetene lå ca 15 min på grillen.
Da var grillen stillt på 125-150 grader.
Men det er lurt å følge med..
NB
Dersom dere skal grille på vanlig grill så bare ta av grillpotetene etter ca
10 min. . Men ikke opne folien.
For de grillene er vanskeligere å regulere.
Dersom grillpotetene ikke er helt ferdig så legg
de litt på grillen rett før servering
Men her er det ferdige resultatet
Voila.
Versegod
Psst.
Jeg gjorde dette med torskefilet i går.
Bare at jeg la Creme fraichen oppå fisken.
Det var kjempegodt.
Så blir jeg kjempeglad for tilbakemeldinger.☺

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar