mandag 14. februar 2011

Det er hva jeg har laget i dag.
1 purreløk.
1/2 liter vann og 1/2 ts salt.
Vask og skjær purreløken i små ringer.
Ha vann og salt og purreløk i kasserollen og kok opp.
Skru ned platen og la dette småkoke når du
Skreller.
3 mellomstore poteter
3 gulrøtter
og ca 300 gr kålrabi.
Skjær dette i små terninger
og ha det i kasserollen.
Fyll på med mer vann.
Slik at det dekker grønnsakene.
Kok til grønnsakene er møyre.
Tar ca 15-20 min.

Og når vi venter på det så
Skjærer vi opp ca 750 gr middagspølse
Ha pølsen i gryten når grønsakene er ferdig.
Rør rundt
Litt mer vann .
Se det aller første bildet
Samtidig tar du 1 ss med smør. ( jeg bruker melange).
Dettte gjør jeg for at jeg synes at det blir mye bedre smak på kraften.
Så en kjapt oppkok.
Smak til med litt mer salt og pepper.
Versegod
Klar til servering.☺
Tips.
Denne retten kan lages dagen forveien..
Men da setter jeg den i en skål med lokk i kjøleskapet.

1 kommentar:

  1. Nice! Skal testes. Titter innom her hver dag... Å blir sulten. Super blogg.

    SvarSlett