mandag 21. februar 2011

mmmmmm Fisk
Jeg har brukt torsk.
Men her kan all fisk brukes.
Og i dag brukte jeg langpannen.☺.
- Folie i langpannen
- Strødde litt salt ca 1/2 ts.
- La noen smørklatter oppå folien

- La på fiske.
Strødde på litt salt
- Smurte på et lite beger med rømme
- 1 purreløk.
Tips
ang. purreløk.
Jeg kjøper en del. Skjærer dem på langs.
Vasker purreløken godt.
Så skjærer jeg purreløken i små ringer.
Putter de i en plastpose og fryser dem.
Nei. jeg forveller de ikke
Pakker inn fisken.
Først lagsidene så
Ruller jeg liksom opp kortsidene.☺
Jeg bruker litt vann i formen , bare så den dekker bunnen.
Vet ikke hvorfor. jeg gjør det bare
200 grader midt i ovnen
ca 1 time.
Tips.
Ang. steketid er så forskjellig fra ovn til ovn
Jeg tar ut formen opner folien og dytter litt i fisken med en gaffel
for å se at den er ferdig.
I dag ble purrefiskeretten servert med hjemmelaget flatbrød.
Som jeg har fått av en god venninne.
Vi brukte kraften som ble i folien til saus.
Er jo litt tynn, men smaker himmelsk.
Andre serveringstips
Rødbeter er veldig godt til fisk.
Brokkoli.

Må bare prøves. Helt sant

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar